DePostjes.reismee.nl

Dag van vertrek

7:30 uur, maandag 6 september.

De koffers zijn gepakt. Klaar voor vertrek dus. Gister reeds online ingechecked. Dus alleen nog de koffers op de band. Volgens de info van KLM dienen de koffers ongeveer 2 uur voor vertrektijd op de band aanwezig te zijn. We hopen dus om ongeveer 12.15 uur op Schiphol te zijn.Dan hebben we tijd genoeg. Hoewel het op de A1 na Amersfoort op dit moment een puinhoop is hopen wij daar niet al te veel last van te ondervinden. We zullen zien.

Het weer in Canada (Calgary) is volgens de lokale Pietje redelijk. Ongeveer 18 graden en weining neerslag. Wel heb ik het idee dat het in de bergen iets frisser zal zijn. Dus voor de zekerheid ook maar een echte jas in de koffer gepropt.

Verder net even de site van Schiphol gechecked.

Onze vlucht, KL0677, zal om 14:30 uur vertrekken vanaf gate F02. Dus we hoeven niet ver te lopen.

Voor de liefhebbers:

De KLM heeft op deze vlucht van Amsterdam naar Calgary een Airbus A330-200 ingezet met registratiecode PH-AOD, 'Piazza del Duomo-Milano'. Zie onderstaande links...

www.airliners.net/search/photo.search?regsearch=PH-AOD&distinct_entry=true&sort_order=photo_id+desc&page=2&page_limit=15&sid=ec1ef9d5dbed6980f74548e11d42d894

www.planespotters.net/Production_List/Airbus/A330/738,PH-AOD-KLM-Royal-Dutch-Airlines.php

Elin Olde Heuvel

Hoi opa Kees, hoe gaat het?Met mij gaat het heel goed.Heb je een goeie reis gehad?En hoe is het met ome Joop, Lieselotte en Kristian? Groetje's Elin, Bent, Marlis en Marco!

Claudy Westendorp

Hallo Kees en familie!
Net even (46 min...) gezellig met Marlis gesproken, hoorde dat je inmiddels bent vertrokken naar het mooie Canada. Bij deze heel veel plezier én lekker genieten. We zullen de vakantiekiekjes af en toe bekijken en horen tzt al je vakantieverhalen wel, groetjes uit Haaksbergen

gerrie.post

hallo.kees.jopie.lieselotte.kristiaan.hebben.jullie.een
goede.reis.gehad.zo..op,de,foto.tezien.wel.maak.er.
een.mooie.reis.van.en.veel.plezier

groetjes...xxxx

s.

winny en tonny

hallo kees en joop lieselotte en kristiaan wens jullie een hele goede reis en veel zien dat alles goed mag gaan heel veel plezier groetjes tonny en winny

Kor en Janny

Hallo allemaal,

Gerry had me gebeld dat jullie een reisverslag van de reis naar Canada op internet hebben.
Leuk dit te volgen, en een fijne vakantie.

Jan Schouwink

Heb jullie verslag tot nu gelezen en de beide foto's bekeken. Heel leuk zo'n reis naar Canada. Hoop dat jullie veel plezier hebben en ook heel veel zien van Canada.

Groetjes en tot ziens